METROPOL YEMEK KARTI İLE MARKET – GIDA – TEMİZLİK – OYUNCAK – ZÜCCACİYE ALIŞVERİŞİNDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLERİYLE ONLİNE ÖDEME YAPMA FIRSATI BAŞLADI!

Metropol Yemek Kartı İle Sepetleyin.Com Üzerinden Alışveriş Yapmanız Artık Mümkündür. Web Sitemiz Üzerinden Yapacağınız Alışverişlerde Metropol Kart Kullanarak Avantajlı Bir Alışveriş Yapabilirsiniz. Alışverişinizi Tamamladıktan Sonra Ödeme Aşamasına Geldiğinizde Ödeme Yöntemi Olarak Metropol Kart’ı Seçmeniz Yeterlidir.

ARTIK METROPOL YEMEK KARTI GEÇEN ONLİME MARKETLER ARASINDAYIZ!

Sepetleyin.Com Üzerinden Yapacakları Online Alışverişlerde Ödemelerini Metropol Yemek Kartları İle Yapmak İsteyen Kullanıcıların Öncelikle Myedenred Mobil Uygulamasını Cep Telefonlarına İndirmeleri Ve Kartlarını Tanımlamaları Gerekiyor. Kullanıcılar Sepetleyin.Com Online Market Üzerinden Alışverişini Tamamladıktan Sonra Ödeme Sayfası Aşamasında 'Metropol Kart' Seçeneğini Seçip Ve Kart Numaralarını İlgili Alana Girerek Alışverişlerini Kolayca Tamamlayabiliyor.

METROPOL YEMEK KARTIM İLE ONLİNE MARKET ALIŞVERİŞİ NASIL YAPABİLİRİM?

Sepetleyin.Com Üzerinden Yapacakları Online Alışverişlerde Ödemelerini Metropol Yemek Kartları İle Yapmak İsteyen Kullanıcıların Öncelikle Metropol Mobil Uygulamasını Cep Telefonlarına İndirmeleri Ve Kartlarını Tanımlamaları Gerekiyor. Kullanıcılar Sepetleyin.Com Online Market Üzerinden Alışverişini Tamamladıktan Sonra Ödeme Sayfası Aşamasında 'Metropol Kart' Seçeneğini Seçip Ve Kart Numaralarını İlgili Alana Girerek Alışverişlerini Kolayca Tamamlayabiliyor.